top of page

Házirend

 

Kérjük, hogy az első alkalommal a kutyusotok oltási könyvét, kórlapjait hozzátok magatokkal. A korábbi betegségeiről is tájékoztassatok minket. Bármilyen betegség, gyógyszer, táplálékkiegészítő fontos lehet a terápia szempontjából. Kérlek, minden változásról számolj be nekünk. Csak külső és belső élősködőktől mentesített, rendszeresen oltott kutyusokat áll módunkban kezelni.

A kezelést csak akkor tudjuk folytatni, ha az állatorvos által előírt kontrollvizsgálatokon megjelentek meg és arról kezelőlapot mutattok. Túlsúlyos állat esetében csak állatorvossal egyeztett diéta és annak betartása esetén tudunk együttműködni.

Kérlek, tájékoztass minket, ha a kutyusod:

  • inkontinens

  • tüzel

  • agresszív

  • a kezelt kutyuson kívül másikat is hozol magaddal

Sajnos a kezelést el kell halasztanunk, ha a kutyusodnak hasmenése, láza vagy fertőző betegsége van, esetleg hányt.

Ha a kutyusod nem motiválható jól jutalomfalattal, próbáld meg nem etetni a kezelés előtt néhány órával. Mindig hozzatok magatokkal olyan jutalomfalatot, játékot, amivel a kutyusod jól motiválható.

A szomszédok, esetlegesen itt lévő állatok, emberek érdekében mindig pórázon vezesd ki és be a kutyusod. Ha agresszív, kérlek, hozz és használj szájkosarat.

 

Vigyázzatok a kezelő és környékének tisztaságára, zacskóval tudunk szolgálni, ha szükség van rá. Amennyiben korábban érkeztek, kérjük, várjátok meg a megbeszélt időpontot. A terápia menetét, idejét mindig mi határozzuk meg az állat állapotának megfelelően.

 

Időpont lemondás:

Ha a megbeszélt időpontban valamilyen okból adódóan nem tudsz megjelenni, kérlek, időben jelezd felém! A 24 órán belüli lemondás, illetve a lemondás elmulasztása esetén a kezelés teljes árának megtérítése után tudunk új időpontot biztosítani. Késés esetén a kezelési idő a késés idejével csökken, hogy a következő kutyust ne várakoztassuk meg.

Ha a kutyusod kárt okoz, azt köteles vagy megtéríteni.

Panasszal élhetsz a gyoriebrehab@gmail.com email címen.

Nagyon köszönjük az együttműködést!

Mi történik az első alkalommal?

Első alkalommal minden esetben egy állapotfelmérést végzünk. Ilyenkor felmérjük az izomzatát, ízületi mozgáspályákat, megmozgatjuk passzívan és aktívan is, sántaságvizsgálatot végzünk. Az orvostól kapott dokumentációt kérlek minden esetben hozd magaddal, erre feltétlenül szükségünk lesz, hogy megfelelő terápiát tudjuk kedvencednek összeállítani. Az otthoni feladatokat is megbeszéljük, ez is elválaszthatatlan része lesz a gyógyulásnak. 

 

Mennyi időt vesz igénybe a rehabilitáció?

Ez nagyban függ a kutyusod korától és betegségétől. 6-8 hetet minimum igénybe vesz, de akár több hónapot is. Idős, krónikus betegek esetében pedig nem ritkák az élethosszig tartó kezelések sem. 

Milyen gyakran kell járni?

Általában ortopédiai megbetegedések esetén heti kétszer, neurológiai megbetegedések esetén heti három alkalommal szoktunk kezdeni és ahogy a kutyusod gyógyul, úgy ritkítunk az alkalmakon.  

Cookapoo Dog
Blow Drying
Dog Collar
Dog's Portrait
bottom of page