top of page
Aiden

Aiden

Aiden gerincvelői bevérzés következtében bénult le a hátsó lábaira. Ez a betegség nem műthető, de a fizioterápia segítségével 3 hét alatt újra lábra állt.

Luna

Luna

Lunának lesorvadtak az egyik oldalon a vállizmai. Már jól van.

Ivy

Ivy

Ivynak egy veleszületett és gyógyíthatatlan betegség miatt kellett teljesen bemerevíteni a könyök ízületét. Nézzétek milyen cuki.

Kenzo

Kenzo

Kenzo gerincvelő infarktus miatt lebénult a bal oldalára. Néhány hét alatt újra tanult járni. Sosem fogom elfelejteni, amikor először lábon jött be hozzám :)

Panna

Panna

Pannát találták, 3 helyen van eltörve a medencéje. Először bepisilt, ha csak hozzáértem (vagy bárki más a gazdáin kívül) de úgy tornázik, mintha mindig is ezt csinálta volna. Csodakutya.

Eyscha

Eyscha

Eyscha 14 évesen bármelyik fiatal kutyust megszégyenítő formában van. Kutya baja (hogy stílszerű legyek) Csak egy kis kikapcsolódásra és tornára járnak hozzám, hogy ez sokáig így is maradjon.

Speedy

Speedy

Speedynek, mint sok más kistestű kutyusnak, cicának, aki hozzám fordul elszakadt a kereszteződő szalagja. Olyan cuki és nagyon ügyes, puha mint egy plüss.

Luca és Bori

Luca és Bori

Luca, a beagle jár hozzám kezelésre, de Bori is mindig elkíséri. Elülső kereszteződő szakadás, csípő diszplázia és könyök artrózis. Világbajnok tornász, nagyon okos. Csoda, hogy imádom a munkám?

Dion és Happy

Dion és Happy

Két gyönyörű skót juhászom. Mindkettőjüknél artrózis és medvetalp alakult ki.

Lemmy

Lemmy

Lemmynek nagyon súlyos kétoldali könyök diszpláziája van. Jó látni, hogy mindent megtesznek érte gazdái, már több műtéten átesett. Imádnivaló és nagyon eszes kis kölyök.

Lotti

Lotti

Lotti egy hercegnő, masztif testben. TPLO után tornázik.

Sunny

Sunny

Sunny elképesztő, intelligens, mindig boldog labrador. Elülső kereszteződő szalad szakadás és csípő diszplázia miatt fordult hozzám.

Bambi

Bambi

Bambi elrabolta a szívem egy pillanat alatt. Egyik hátsó lábát amputálni kellett, az ellenoldali lábán pedig elszakadt a kereszteződő szalag.

Louis

Louis

Louis tramuás agysérülés következtében mind a négy lábára megbénult. Konzervatív kezelést kapot és fizioterápiára jártak, mára már teljesen egészséges. Panni legjobb bécsi barátja :)

Sury

Sury

Suryt Romániából fogadta örökbe a gazdája. Csontjai, gerince több helyen el voltak törve, Hátsó lábai le vannak bénulva, sajnos az idegpálya megszakadt, így ezen már nem lehet segíteni, de a másodlagos sérülések elkerülésére nagyon fontos a fizioterápia.

Félix

Félix

Félix gerincsérv miatt bénult le. Még az iskola alatt ismerkedtem meg állatorvos hallgató gazdájával. Nagyon sokat tanultam tőle, amiért nagyon hálás vagyok.

Csöpi

Csöpi

Csöpike olyan mint egy mesefigura - szintén gerincsérves kutyus. Ma már fut-szalad :)

Skippy

Skippy

Skippy egészen elképesztő és gyönyörű. Mindent tud, tényleg.

bottom of page